İSTANBUL / PENDİK - Mehmed Zahid Kotku Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İSTANBUL VALİLİĞİ PROJE TOPLANTISI

İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN YÜRÜTTÜĞÜ PROJELERLE İLGİLİ YAPILAN TOPLANTIYA TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI ÖĞRETMENLERİMİZ KATILDI.

11 C VE 11 G SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE HEYBELİADA GEZİSİ

İHL MESLEK DERSİ ÖĞRETMENİMİZ SÜMEYYE EFE VE KERMESTE 1. OLAN SINIFLARIMIZ ADALARI GEZDİ.

Mrt

ŞAHSİYET ATÖLYESİ KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ  BİLEKLİK ATÖLYESİNİN ARDINDAN TASARIM ATÖLYESİ İLE DEVAM EDİYOR.

Mrt

Şanlı Türk Tarihinin En Önemli Dönüm Noktalarından Olan Çanakkale Zaferi'ni Okulumuzda Kutladık. 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı İle Bütün Şehitlerimizi Minnet ve Gurula Andık.

Şehitlerimiz İçin Okunan  Dualarla Başlayan Programda emeği geçen Tarih Öğretmenlerimiz Selim KAYA ve Yasin ALAN'a, 12 G sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRETMENELERİMİZ VE 12 SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE İFTAR YEMEĞİ YEDİK

Paylaşmanın, Muhabbetin, Güzelliklerin En Güzel Şekilde Yaşandığı Ramazan Ayında İftar Yemeğini Organize Ederek Mehmed Zahid Kotku Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Bir Araya Gelmemizi Sağlayan  Pendik Belediye Başkanı Sayın Ahmet CİN Bey’e ve Bütün Belediye Ekibine Teşekkür Ederiz.

Mrt

12 D Sınıfı Öğrencimiz Zehranur Köksal Mâziden Âtiye Şiir Okuma Yarışması’nda Pendik İlçesinde 1. Oldu.

ŞAHSİYET ATÖLYESİ KULÜBÜ ETKİNLİKLERİNDE SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Şbt

Öğrencilerimiz konuşmacı Talha KILINÇ katılımıyla Pendik Atatürk Kültür Merkezinde ''Gençler için Kudüs ve Filistin ''konulu Kudüs okumalarına katılmıştır.

Şbt

Bursa İlahiyat'tan İslam Sanatları Tarihçisi Bilal Kemikli hocamız ''Mehmed Zahid Kotku Hazretlerinin hayatından dersler ve gençlere öğütler''adlı konferans vermiştir.

Şbt

Düzenli namaz kılan kızlarımızla Ayasofya'da sabah namazı etkinliğimizden

Ock

Okulumuzda 18 Aralık Dünya Arapça Günü coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock