İSTANBUL / PENDİK - Mehmed Zahid Kotku Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Haz

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDAN MEZUN OLAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Haz

2. MEZUNLAR PİLAV GÜNÜMÜZÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

12. sınıf öğrencilerine sınav kaygısı ve sınav stratejileri konusunda seminer gerçekleştirildi.

May

Sınıflarımızın cam kenarlarında saksıda çiçek yetiştirildi.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş ve hayatını eğitime adamış vefakar hocamız İbrahim Özgül öğretmenlerimizle hasbihâl etti.

May

Deniz Feneri Derneği Genel Merkezine Yaptığımız Ziyaret ve Talebelerimizin Atölye Çalışmaları (Depoda Bulunan Dağılan Giysileri ve Ayakkabıları Düzenlediler)

Bağışçı İlişkileri Müdürü Hayrettin Akbaba'ya; İyilik Okulu Sorumlusu Şakir Toraman Ve Tüm Deniz Feneri Personeline İlgi Ve Alakaları Sebebiyle Dünyanın En Güzel Okulu Adına En İçten Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

May

İNGİLİZCE VE İŞARET DİLİ ÖĞRETMENİ KANADALI JENNY MOLENDYK DİVLELİ, ÖĞRENCİLERİMİZE İSLAMLA TANIŞMA SÜRECİNİ  VE MÜSLÜMAN OLDUKTAN SONRA YAŞADIKLARINI ANLATTI.

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VEREN  “SENİN CAMİN NE RENK, EŞSİZ BİR GEZİ, ANNEMİN BAŞÖRTÜSÜ, KUDÜS’ÜN RENKLERİ…” GİBİ ÇOCUK KİTAPLARININ YAZARI JENNY MOLENDYK DİVLELİ  “İSLAMIN RENGİ” ADLI KİTABINI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İMZALADI.

May

“HAYIRDA YARIŞANLAR” ETKİNLİĞİNDE 1. OLAN 9-C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ İHL MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ ESRA KUMRU VE HÜLYA MERMERTAŞ İLE ADALARI GEZDİ.

ADALAR İMAM HATİP LİSESİNİ DE ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULUNDA AĞIRLAYAN OKUL MÜDÜRÜ MURAT KAPLAN’A TEŞEKKÜR EDERİZ.

MESLEK DERSİ UYGULAMALARIMIZ

İHL MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZ FARKLI KURAN KURSLARINDA VAAZ VERİYOR. UYGULAMALI DERSLERLE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENDİKLERİ KALICI HALE GELİYOR, AYNI ZAMANDA ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEKİ TECRÜBE KAZANIYOR.

Nis

Okulumuzda Arapça, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, İngilizce, Felsefe, İhl Meslek Dersleri Zümlerince ''Bulmaca Etkinliği'' yapılmıştır ve etkinliğe bütün öğrencilerimiz katılmıştır.

Nis

Haftanın ayet ve hadisi panolarda gösterildi.

Nis

Biyoloji Öğretmenimiz Şenol ÖZMEN’in hazırladığı "Esma'ül Hüsna Hat Sergisi" İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı'nın katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü sergi salonunda açıldı.

Nis

11 F SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI  HEDİYELERLE KADİR GECEMİZİ  ve RAMAZAN BAYRAMIMIZI KUTLADI.

Nis

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ NEZAKET ALABAŞ ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVI ÖNCESİNDE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTIRMA VE SINAV KAYGISINI AZALTMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.