İSTANBUL / PENDİK - Mehmed Zahid Kotku Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Liderlik Akademi kapsamında yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ankara gezisi

Ara

10-C Sınıfı ile Üsküdar Gezisi düzenlendi.

Kas

Eğitimci Firuzan Çetin hanımefendi tarafından ''FİLİSTİN''konulu seminer yapıldı.

Kas

Doğuş Üniversitesi'ne gezi düzenlendi.

Kas

29 Mayıs Üniversitesi'ne gezi düzenlendi.

Kas

Üsküdar Üniversitesi'ne gezi düzenlendi.

Kas

9-10-11-12.Sınıfl Öğrencilerine yönelik Verimli Ders Çalışma sunumu yapıldı.

Afet Eğitimi Hazırlık Günü

Kas

Okul idaremiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile Atatürk'ü anma töreni gerçekleştirdik

Kas

Okul Müdürümüz ve öğrencilerimiz,mezarlık ziyareti gerçekleştirdiler

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul idaremiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla çoşkuyla kutlandı

Kas

Önceki dönemlerde okulumuzda görev yapan değerli idarecilerimiz ve rehberlik öğretmenimiz Nezaket Alabaşı hocamızın katılımıyla sene başı kahvaltı programımız gerçekleşti.

Kas

Geleneksel Bayrak devir,teslim törenimizi gerçekleştirdik. Okul birinciliği ile mezun olan öğrencimiz, devir teslimini okula birincilik ile giren öğrencimize gerçekleştirdi.